Het valt niet te ontkennen dat 2020 een vreemde tijd voor schoonheid is. Regelmatige verzorgings- en verwen-sessies op onze lokale trefpunten zijn ingeruild voor doe-het-zelfmaskers en laten de au natural de weg wijzen.

Slank het terug

‘Met een snelle, strakke look kun je niet fout gaan’, zegt Tsiknaris. ‘Het raakt nooit uit de mode en schreeuwt verfijning in twintig minuten of minder.’ Met de ghd platinum + styler glijd je over de voorste delen van je haar, trek je terug en spritz je met een holdingspray. Gebruik je handen om het haar op zijn plaats te laten glijden, en voila! Om het meeste uit de teruggetrokken look te halen, spray je vochtig haar met een slimme spray zoals Living Proof Restore Smooth Blowout Concentrate, dat het haar beschermt tegen schade door hitte, glans toevoegt en de beheersbaarheid van hardnekkig kroes verhoogt.

Investeer in gezondheid

‘Het is eigenlijk heel eenvoudig. Als je haar er goed uitziet, voel je je goed en in deze onzekere tijd is het belangrijk om je goed te voelen over jezelf en extra tijd aan je te besteden’, zegt Tsiknaris. Er is nog nooit een beter moment geweest om je haar wat extra TLC te geven, met verschillende haarmaskers. Deze behandelingen zijn extra krachtig en kunnen uw haar na slechts één keer gebruik ernstig transformeren.

Schakel uw haarschema om

Het is ook een goed moment om je haarwasroutine op te schudden. Probeer uw regelmatig geplande wasbeurten een dag of twee te duwen en vertrouw ons dat uw sloten u zullen bedanken. Onthoud dat droge shampoo voor de tussendagen de beste vriend van je haar is. “Onderschat de kracht van droog shamponeren en snel blazen met je föhn niet. Dit geeft je die mooie en frisse, uitgeblazen look met veel volume – hoe vies je haar ook is ‘, zegt Tsiknaris.

Spuit gewoon droge shampoo op de wortels, gebruik je vingers om te masseren en blaas dan met je föhn om overtollige oliën op te nemen.