Zelfbruinende hydraterende gezichts- en lichaamshuidverzorging

Terwijl we langzaam overgaan naar het nieuwe seizoen, is het geen geheim dat de meesten van ons normaal gesproken een afspraak maken voor regelmatige nepbruinafspraken. Hoewel dat geen optie meer is, is het Franse huis voor huidverzorging en cosmetica Sisley hier om ons te redden met het onlangs gelanceerde Hydrating Body Self Tan. Dit product glijdt niet alleen gemakkelijk op en past gelijkmatig in de huid, het is ook extreem hydraterend, zodat je huid er altijd stralend en glanzend uitziet!

Dagelijkse gezichts droge doeken

Voor degenen onder ons die constant aan onze computers vastzitten, is het de moeite waard om de doekjes op uw bureau te bewaren voor een frisse huid. Ze werken als make-upremover, scrub, toner, masker en reiniger – de hele keet!

Body Smooth Skin Scrub

Nu we onszelf niet kunnen trakteren op een ultra-Zen spa-date, is het tijd om creatief te worden en onze badkamers om te toveren in dagspa’s! De beste plek om te beginnen? Met natuurlijk een voedende, diep reinigende lichaamspeeling. Hoewel er verschillende opties op de markt zijn om uit te kiezen, kunnen we niet voorbijgaan aan deze Bangn Body twee-in-één koffiemousse-scrub die binnen enkele minuten een droge, hobbelige en doffe huid helpt bestrijden door dode huidcellen te verwijderen en de huid te hydrateren. Heerlijk!

Haarboter

Vooral wanneer velen van ons zonder onze gebruikelijke salonbehandelingen gaan, voedt en voedt dit rijke, boterachtige product het haar diep om kroezen te bestrijden en intense zachtheid en glans te geven.