Een verscheidenheid aan artikelen over opslag, veiligheid of reiniging om er het beste uit te halen

Veel steden op het oude continent zijn omgebouwd om meer bekendheid te geven aan fietspaden. Bovendien hebben de gevolgen van het coronavirus een heroverweging van de stedelijke mobiliteit en het naast elkaar bestaan ​​van dit vervoermiddel en de invloed van de auto gedwongen. En in de zomer wordt de fiets de hoofdrolspeler in veel van de ritten op de weg of gewoon tijdens vrijetijdsreizen. Het aantal zoekopdrachten op Google Maps naar “hoe u met de fiets van het ene punt naar het andere komt” is in Spanje met 69% gestegen en bereikte afgelopen juni een recordhoogte. Het is echter niet altijd gemakkelijk om de mountainbike in topconditie te houden na vele maanden inactiviteit, en soms hebben we er ook niet de juiste producten voor.

Om deze reden hebben we van EL PAÍS Escaparate tot 15 basisaccessoires tegen een goede prijs op het Amazon-platform geselecteerd die de installatie ervan vergemakkelijken. Het zijn items die te maken hebben met schoonmaken, opslag, comfort of veiligheid. Zo kunnen we praktische ontvettingssprays of complete borstelsets kopen om het diepste vuil te verwijderen; een compacte gereedschapsset, een lekke band of waterdichte rugzakken voor de langste ritten. Zonder het comfort tijdens de reis te vergeten met voorwerpen zoals stuurhouders of gelcovers voor het zadel. Plus een goed slot, een helm met vizier om ons hoofd te beschermen of een fietsenrek om alles veilig te vervoeren.

Schoonmaak en onderhoud

Ontvettingsspray voor kettingen (500 ml)

Verwijdert vet, olie en sporen van vuil ingebed in een van de belangrijkste elementen van de fiets: de ketting en het tandwielframe waar deze loopt. Het gebruik ervan wordt ook aanbevolen in gebieden zoals versnellingsbakken of ophangingen. Het product heeft een aerosolspray. Eenmaal aangebracht, hoeft u alleen maar met een doek af te vegen om het overtollige materiaal te verwijderen. “Het reinigt vrij goed en verdampt langzaam, waardoor het langer inwerkt. Aanbevolen ”, zegt een gebruiker.