Symmetrie en gedurfde vormen

Omdat de kamer erg groot is, hebben we overscale elementen toegevoegd, zoals de bronzen giraf, die een gevoel van eigenzinnigheid en moderne geest toevoegen. Hoewel alle meubelstukken vintage zijn, wilden we dat de kamer stevig in het nu geworteld zou zijn. Elk huis moet het unieke karakter van de bewoners weerspiegelen en we willen nooit dat onze klanten het gevoel krijgen dat ze in een museum wonen.

Tijdloos beroep in het midden van de eeuw

Dit huis is een klassiek huis met palen en balken, de structuur is zichtbaar, wat in de jaren vijftig een modern concept was, net als de open plattegrond en het kamerhoge glas. Het is een monolithisch vloeroppervlak dat mooi en behoorlijk duurzaam is. De klant verzamelt kunst en meubels uit het midden van de eeuw, zodat het huis is ingericht met stukken uit die tijd.

Mid-Century Lake House

Bij het verbouwen van een ouder huis gaan we voorzichtig te werk en houden we de beste aspecten van de ruimte intact. In dit geval waren de stenen muren een gelukkige doorbraak omdat ze veel textuur en interesse aan de ruimte toevoegen. De meubels spelen het rustieke gevoel uit met veel ruige tapijten en textiel, maar we zorgen er altijd voor dat we dat contrasteren met gladde elementen, zodat het oog een plek heeft om te rusten. Het helpt een vintage ruimte fris en schoon te houden.

Mid-Century Minimalistisch

De gebruikte materialen zijn geselecteerd vanwege hun contrasterende sterkte en zijn minimaal afgewerkt met traditionele methoden die onderhoudbaar zijn en na verloop van tijd zichtbare gebruikssporen krijgen. Meubels en textiel uit het midden van de eeuw in een neutraal palet geven de kamer een samenhangende uitstraling.