Geheimen voor het creëren van een warme en uitnodigende witte kamer

Een witte kamer kan aanvoelen als een oase van eenvoud in een verder chaotische wereld. Ondanks uiterlijkheden, als het gaat om het stylen van chique, inspirerende, leefbare witte kamers, zit de duivel in de details. Hier leest u hoe u door creatief te zijn in een wit palet creatief kunt worden door materialen, stijlen en texturen te mengen; het maximaliseren van licht met spiegels en metallics; en een anders etherische ruimte aarden met natuurlijke of grafische elementen.

Of je nu een nieuw huis renoveert of een huurwoning inricht, kies een gevarieerde afwerking en materialen in wittinten om het interessant te houden. Om een ​​moderne, rustieke badkamer te creëren, meng je marmeren vloeren, klassieke metrotegels en een muur van scheepslap. Vul de matwitte muren en houten vloer die bij uw huurappartement werden geleverd aan met een gestructureerde bouclébank, een glanzend witgelakte eettafel en Scandinavisch geschilderde houten stoelen. Gezellig de witte baksteen van een verbouwde loftslaapkamer met een geverfd antiek houten bedframe, witte linnen lakens en een donzig flokati-tapijt.

Een witte kamer die exclusief is ingericht in één stijl of meubelperiode, kan uiteindelijk koud en plat aanvoelen. Door vast te houden aan een wit palet kun je moeiteloos meubelperiodes en stijlen combineren, van hedendaagse stukken tot moderne klassiekers uit het midden van de eeuw, vintage items en antiek. In witte tinten kunnen een schommelstoel uit het midden van de eeuw, een eigentijdse witte hanglamp en vintage geverfde metalen barkrukken naast elkaar bestaan, waardoor uw kamer een tijdloze, genuanceerde en dimensionale uitstraling krijgt.

Kies accessoires met meerdere texturen om een ​​uitnodigende ruimte te creëren. Accessorize een strakke witte leren bank met Marokkaanse kussens voor bruiloftsdekens, geweven met pailletten en kwastjes, en een dikke, gigantische gebreide wollen of nepbonten plaid. Verfraai witte muren met een grillige veer juju-hoed of een vintage wit geschilderde spiegel met een verweerde patina. Creëer een serene slaapkamer met luchtige witte gordijnen, linnen beddengoed in wittinten en crème en witte orchideeën of bloeiende takken. Wees niet verlegen als het gaat om het aanbrengen van lagen op texturen; het witte palet zorgt voor een samenhangende uitstraling.

Warm een ​​witte kamer direct op met natuurlijke materialen zoals hout of rotan. Witte muren laten stukken uit het midden van de eeuw schijnen.